Ma t/m Vrij: 08:00 - 18:00
Za: 11:00 - 14:00
Zo: Gesloten

Verhaal Chantal

Chantal Hoogstraten

Hallo, wat leuk dat je doorklikt en interesse toont. Ik zal mij even voorstellen. Mijn naam is Chantal Hoogstraten en werk al meer dan 11 jaar bij Lauteslager als makelaar. Ruim 2 jaar geleden ben ik toegetreden als partner, waar ik heel veel energie van krijg.

Naast mijn werk ben ik vaak te vinden in de sportschool of op de tennisbaan. Zelf woon ik in Utrecht-Oost, maar heb ook jaren in de Vogelenbuurt gewoond.

Als commerciële denker en doener gaat mijn hart sneller kloppen. Kansen spotten om net iets beter te zijn dan de concurrent, dat is waar ik energie van krijg. Zo zorg ik o.a. ervoor dat klanten blijven terugkomen, ook in de toekomst.

Ik heb een positieve houding, uitstekende inlevingsvermogen en ik wil dat iedereen de aandacht krijgt die hij nodig heeft. Dit wordt niet alleen gewaardeerd door mijn opdrachtgevers, maar ook door mijn collega's.

Als je op zoek bent naar een sportieve, gedreven, jonge maar ervaren gepassioneerde makelaar met female touch die jouw wensen resultaatgericht kan omzetten, dan ben je bij mij aan het juiste adres. En als we elkaar vinden, is er na afloop altijd wel tijd te vinden voor een potje tennis.

Vragen?

Bel of mail ons, en we helpen je graag verder!

030-2315186