Vraagprijs: € 610.000,-

Heren Vijf | Hoekwoning 5

3554 HJ - UTRECHT

Description

All homes have been sold
We hebben met succes alle woningen verkocht binnen Heren Vijf. De verkoopgesprekken met de optanten verliepen in een heel positieve sfeer en iedereen is erg enthousiast. Het kan niet anders dan dat het leuk wonen wordt hier.

Zin om in Zuilen te wonen zonder dat een verbouwing nodig is? Binnenkort wordt gestart met een mooi, kleinschalig nieuwbouwproject aan de Daelwijcklaan in Utrecht. Het betreft een plan van vijf huizen die spic-en-span en geheel volgens de nieuwe BENG-eisen (Bijna Energie Neutrale Gebouwen) zullen worden gebouwd. Dit wordt onder andere bereikt door heel goed te isoleren en een warmtepomp en zonnepanelen toe te passen. Met drie verschillende kleuren metselwerk en metselwerkverbanden onderscheiden de woningen zich van elkaar en krijgt het een zeer aantrekkelijk aanzicht. Fijn om hier straks thuis te komen.

Elk van de woningen biedt ongeveer 108 m2 woonoppervlak verdeeld over drie woonlagen. Op de begane grond is de hal met toiletruimte en een tuingerichte woonkamer met open keuken. Om die laatste in te richten is in de koopsom een keukencheque inbegrepen. U kiest zelf de stijl, kleur en gewenste inbouwapparatuur. Onder de trap wordt een praktische kast gecreëerd en vloerverwarming zorgt voor een behaaglijk klimaat. Aan de achterzijde bevinden zich openslaande deuren naar de achtertuin met achterom. Deze ligt op het zuidoosten en heeft een berging waar de fietsen en dergelijke droog kunnen staan.

Ook de eerste verdieping is voorzien van vloerverwarming. U treft er drie slaapkamers aan, plus een badkamer die bij de oplevering al compleet ingericht zal zijn met een douchegelegenheid, een tweede toilet en een wastafel.

De zolderverdieping is een grote open ruimte van 25 m2 waar zich de diverse technische voorzieningen bevinden, naast een opstelplek voor de wasmachine en droger. Een vierde slaapkamer, opslag, een werk- of hobbyruimte; waar hebt u behoefte aan? Hier is er ruimte voor.

De twee hoekwoningen hebben extra ramen in de zijgevel en een grotere tuin. Op de schuine daken liggen de zonnepanelen. Wat ook al voor u geregeld is, zijn de groene hagen die de percelen begrenzen. Zowel in de voortuinen als tussen de tuinen aan de achterzijde. Dit is sowieso een groen project, niet alleen qua energievoorziening. Ook de zone die achter de tuinen van de woningen wordt ontworpen en aangelegd mag dit predicaat dragen: een gemeenschappelijke afgesloten buurttuin om elkaar ongedwongen te ontmoeten en te genieten van het buiten zijn.

Zuilen mag zich in een groeiende populariteit verheugen. Logisch; de wijk ligt centraal, de uitvalswegen zijn goed bereikbaar en qua openbaar vervoer kun je kiezen uit de trein vanaf station Zuilen en verschillende buslijnen. In een kwartiertje fiets je naar de binnenstad. Verder zijn er allerlei voorzieningen in de buurt. Winkels voor de dagelijkse boodschappen, scholen, sportvelden, restaurants en een theater met buurthuis.

Tot slot: Prijzen voor de woningen in dit project variëren tussen de
€ 585.000,- en € 620.000,- v.o.n.

+ Read the full description

Characteristics

Handover

Purchase price
€ 610.000, -
Status
Sold

Build

Kind
Single family home
Type
Corner house
Object type
Residential building
Roof type
Lessenaardak

Surfaces and contents

Surface
0 m2

Layout

Number of rooms
5
Services
Mechanische ventilatie, TV kabel, Dakraam, Glasvezel kabel, Zonnepanelen

Energy

Insulation molds
completely isolated
Central heating boiler
No

Outdoor space

Lying down
On a quiet road, In a residential neighborhood
Garden types
Backyard
Accessible via back
No

Shed storage space

Kind
Freestanding stone
Services
Equipped with electricity
Total amount
1

Parking facility

Parking facilities
Public parking

+ Read the full description

Questions?

Call or email us, we are happy to help you!

030-2315186

Plan Viewing Independent mortgage advice

Map