Asking price: € 625.000,- tot en met € 725.000,-

Utrecht

3582 GN - UTRECHT

Description

Pre-sale is gestart | Inschrijven is vanaf nu mogelijk op de projectwebsite

In alle rust genieten van het Utrechtse stadsleven? In het Zuidoosten van de bruisende stad wordt een kleinschalig nieuwbouwproject met zeven ruime, energiezuinige eengezinswoningen gerealiseerd aan de Kovelaarstraat. De doodlopende straat is verscholen in het groen en biedt daarom alle rust en ruimte, zonder in te leveren op stadse voorzieningen. Kenmerkend voor De 7 van Kovelaar zijn de iconische rood-bruin gemetselde gevels en stijlvolle antraciet en grijze afwerking.

De Utrechtse binnenstad met een veelzijdigheid aan horeca, bezienswaardigheden en winkels, verschillende uitvalswegen en het prachtige bosrijke Rijnauwen zijn slechts op steenworp afstand. Of je nu een starter bent, een gezin hebt of geniet van een welverdiend pensioen: aan de Kovelaarstraat voel je je thuis.

7 heerlijke eengezinswoningen
Binnen het project “De 7 van Kovelaar” worden drie woontypes gerealiseerd bestaande uit twee of drie woonlagen. De prachtige woningen variëren van 109 m² tot 135 m². Allen zonovergoten door de grote raampartijen en uitgerust met heerlijke buitenruimtes en een eigen parkeerplaats. Duurzaamheid en comfort staan hoog in het vaandel. Zo worden alle woningen opgeleverd met vloerverwarming, een warmtepomp, zonnepanelen en zeer goede isolatie. Naar verwachting kun je al eind 2024 je nieuwe woning betreden.

De 7 van Kovelaar zijn geheel voorbereid op de toekomst. Bij de ontwikkeling van de stadswoningen is uitgegaan van een zeer goede isolatie en triplebeglazing. Op de daken vind je je eigen zonnepanelen en de woningen beschikken over een warmtepomp, vloerverwarming in de gehele woning en thermostaat met temperatuurregeling per kamer. Alle aanpassingen om zo min mogelijk energie te hoeven te gebruiken. Zo kun je je energieverbruik door deze duurzame aanpassingen verlagen.

De woningen zijn standaard voorzien van een keukeninrichting en sanitair zoals op de verkooptekening staat aangegeven. Je kunt een afspraak maken bij Van Wanrooij keuken, badkamer & tegel Warenhuys te Waardenburg om de standaard keukeninrichting, het sanitair en het tegelwerk te bezichtigen en je te laten adviseren over de mogelijkheden. Wil je je aanstaande woning personaliseren, dan is dit uiteraard mogelijk. Persoonlijke voorkeuren worden genoteerd op de meer- en minderwerklijst. Zo kun je van jouw Kovelaarse woning echt je eigen plekje maken.

o Inclusief luxe keuken en sanitair pakket
o Vloerverwarming in de gehele woning (incl. badkamer)
o Grote raampartijen voor natuurlijk licht
o Buitenkozijnen, ramen en deuren in hardhout
o Zonnepanelen, warmtepomp en mechanische ventilatie
o Zeer goed geïsoleerd met o.a. HR+++ triple glas
o Extra berging
o Eigen parkeerplaats en mandelig parkeerterrein voor bezoekers

Richtprijs vanaf € 625.000,- v.o.n. De definitieve prijzen worden later bekend.

+ Read the full description

Questions?

Call or email us, we are happy to help you!

030-2315186

Independent mortgage advice