Asking price: € 648.000,- k.k.

Brucknerlaan 51

3533 KD - UTRECHT

Description

Een fijne gezinswoning in een kindvriendelijke buurt

Deze vrije hoekwoning, gelegen op een rustige locatie in Oog in Al, heeft veel mogelijkheden om uit te groeien tot een riant gezinshuis. De woonoppervlakte is 120 m2 en het perceel omvat zelfs 233 m2. De woning is gebouwd in de jaren ’60 en beschikt over een goed onderhouden voor- en achtertuin, maar liefst twee garages en een fijne tuinkamer met opslagruimte.

Kom binnen!
De voordeur geeft toegang tot de entree, waar ook de trap naar boven en het toilet zijn gesitueerd. Via de tussendeur betreed je de woonkamer, waar met name de vrije lichtinval opvalt, dankzij de grote raampartijen en de openslaande deuren naar de tuin. De living en de ruime woonkeuken zijn in een U-vorm met elkaar verbonden. Hier bevindt zich ook de tussendeur naar de garage.

Vanuit de woonkamer en de keuken heb je overal zicht op de ommuurde achtertuin, die zichtbaar met liefde onderhouden is. Hier ervaar je een prettig gevoel van privacy. De aangrenzende tuinkamer en ook de handige berging zijn vanaf de tuin bereikbaar.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer. Een vaste trap leidt naar de zolderverdieping, waar ook nog een slaapkamer is, geflankeerd door opbergruimte.

Unieke locatie
Wat deze woning extra aantrekkelijk maakt, is de unieke locatie. De Brucknerlaan is geen doorgaande weg, waardoor de straat rustig is en een veilige speelruimte biedt. Tegelijkertijd ligt de uitvalsweg naar de A2 om de hoek, en sta je binnen een kwartiertje onder de Dom als je de fiets of de tram neemt. Die combinatie van een goede bereikbaarheid en een ontspannen woonomgeving is in Utrecht even gewild als zeldzaam.

Bovendien is Oog in Al een populaire kindvriendelijke wijk, die zich kenmerkt door ruim opgezette straten en veel groen, onder meer in het grote, nabijgelegen park. Het voorzieningenniveau is hoog, met in de directe nabijheid onder meer een winkelcentrum, scholen, kinderopvang, een openbaar zwembad, horeca (de Cereol fabriek!), een bibliotheek en een kunstwijkcentrum.

Ruime mogelijkheden
Wie er oog voor heeft, herkent in deze woning vooral ook de potentie. De diverse woondelen kunnen eventueel middels een andere indeling met elkaar verbonden worden, waardoor ruimte voor uitbreiding ontstaat. Vanuit dat perspectief durven we best te stellen dat woningen als deze niet al te vaak op de markt komen. Een buitenkans op woongeluk in een heerlijke buurt!

Graag nodigen wij je dan ook uit om dit bijzondere woonobject te komen bekijken.

LAYOUT
Ground floor:
Entree/hal, trapopgang naar de eerste verdieping, trapkast, toilet met fontein en toegang tot de woonkamer.

Woonkamer/eetkamer:
Ruime living – met gasgestookte sfeerhaard – die uitmondt in de eetkamer. Veel licht, zowel via raampartij aan de voorzijde als via de openslaande deuren naar de tuin.

Keuken:
De keuken met inbouwapparatuur is voorzien van een magnetron, oven, afzuigkap, kookplaat, vaatwasser, koelkast met daarnaast een wasmachineaansluiting. Vanuit de keuken heb je ook toegang tot de achtertuin en de garage.

Tuin/berging/garage:
In de fraai aangelegde tuin, over de hele breedte van het woonhuis, is het goed toeven. Tot het perceel behoren ook 2 garages, een tuinkamer en een berging. Vanaf de straat kun je beide garages inrijden.

First floor:
De overloop biedt toegang tot 3 slaapkamers en een badkamer. De badkamer is voorzien van een wastafel, toilet, douche en een design radiator.

Second floor:
Via een vaste trap bereik je de overloop op de tweede verdieping. Op deze verdieping bevindt zich nog een slaapkamer (3,5m bij 5,5 m.).

+ Read the full description

Characteristics

Handover

Purchase price
€ 648.000,- k.k.
Status
Sold
Acceptance
In consultation

Build

Kind
Single family home
Type
Corner house
Object type
Residential building
Construction type
existing build
Under construction
No
Current use
Housing
Current destination
Housing
Permanent habitation
Yes
Recreational home
No
Construction year
1963
Roof type
Gable roof
Roof materials
Pans

Surfaces and contents

Minimum living space
120 m2
Usage area living room
25 m2
Usage area other functions
64 m2
Outdoor spaces building-related or detached
0 m2
External storage area
0 m2
Plot area
233 m2
Content
632 m3

Layout

Number of rooms
5 (4 bedrooms)
Number of bathrooms
1
Services
Zonnepanelen, Natuurlijke ventilatie

Energy

Insulation molds
Roof insulation, Floor insulation, Double glazing
Energy class
C
Energy label end date
10 juli 2028

Outdoor space

Lying down
in residential area
Garden types
Backyard, Front yard
Surface
75 m2
Main garden
Backyard
Position
Northwest
Accessible via back
No

Shed storage space

Kind
Lean-to stone
Services
Equipped with heating, Equipped with electricity
Total amount
1

Parking facility

Parking facilities
Public parking

+ Read the full description

Questions?

Call or email us, we are happy to help you!

030-2315186

Plan Viewing Independent mortgage advice

Map