Julianaweg 229

3523 XA - UTRECHT

Omschrijving

*** Bijzonder project gelegen aan de Julianaweg te Utrecht ***

Dit pand heeft de bestemming ‘gemengd’ wat het mogelijk maakt er zowel te wonen, als te werken. Indien je dit pand wil ombouwen tot appartement, is alleen wonen ook toegestaan.

Het object is gelegen op de hoek van de straat, een voor veel mensen herkenbare plek in de wijk. Het betreft een voormalig rijschool, de huidige indeling is nog hier op ingericht. Het omzetten naar woonruimte is relatief eenvoudig te realiseren en kan uiteraard geheel naar eigen inzichten. Het riante gebruiksoppervlakte van circa 60 m² in combinatie met de grote raampartijen, bieden een heerlijke leefruimte in deze prettige woonwijk. Verschillende voorzieningen zijn in de nabije omgeving, waaronder de sporthal en winkelcentrum ‘Hart van Hoograven’.

Met vijf minuten fietsen bereikt u vele bruisende terrassen, gelegen aan de Vaartsche Rijn waar u voornamelijk in de zomer vele bootjes voorbij ziet varen. Met een kleine tien minuten fietsen staat u op het Ledig Erf, middenin het stadscentrum van Utrecht. Ook is de woning erg goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De nabijgelegen uitvalswegen maken de woning ook goed te bereiken met eigen vervoer.

INDELING
Entree/kantoor van circa 28m² met toegang tot het toilet met voorportaal. De ruimte gaat over in een ruimte die momenteel als kantine wordt gebruikt. Hier bevindt zich ook de meterkast. Achter in het pand ligt de ruimte van circa 20m², welke momenteel in gebruik is als leslokaal.

BIJZONDERHEDEN
– Geheel naar eigen smaak én gebruik in te richten;
– Verklaring van Bestemming en Gebruik aanwezig;
– Warm water en verwarming middels Vailliant Cv-ketel;
– Gratis parkeren voor de deur op de openbare weg;
– Actieve VVE, de servicekosten bedragen € 25,- per maand;
– Alarmsysteem;
– Airco split unit;
– Oplevering in overleg.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Interesse in deze woning? Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee.

+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 298.000,- KOSTEN_KOPER
Status
Verkocht

Kantoorruimte

Oppervlakte
60 m2
In units vanaf
60 m²
Aantal verdiepingen
1
Flexplek
Nee
Meetcertificaat aanwezig
Nee
Voorzieningen
Systeemplafond, Toilet

Bedrijfsruimte

Bedrijfsruimte - Bedrijfshal

Oppervlakte bedrijfshal
60 m2

Bedrijfsruimte - Kantoorruimte

Maatschappelijk vastgoed

Belegging

+ Lees de volledige omschrijving

Vragen?

Bel of mail ons, en we helpen je graag verder!

030-2315186

Plan bezichtiging Onafhankelijk hypotheekadvies