Veilinghavenkade 6

3521 AK - UTRECHT

Omschrijving

Op zoek naar unieke kantoorruimte voor uw organisatie? Deze zandtrechters zijn uniek in de omgeving en liggen gunstig gelegen van allerlei voorzieningen zoals Utrecht CS, Jaarbeurs Utrecht en Hoog Catharijne.
De trechters zijn in 2006 geplaatst op de Veilinghavenkade en bieden een prachtig 360 graden uitzicht over het gebied. Via de afsluitbare gezamenlijke trap komt u bij de entree van de trechter. De eerste verdieping is voorzien van een pantry, toilet berg en archiefruimte en een technische ruimte. De trap naar de 2e verdieping komt uit in een open kantoorruimte met een grote hoeveelheid licht en ruimte. Kortom een unieke werkplek met een fantastisch uitzicht.

Komende jaren vinden er nog veel ontwikkelingen plaats in het Stationsgebied waardoor dit een uitstekende vestigingslocatie betreft.

Metrage v.v.o.
verdieping 1: 9 m2
verdieping 2: 51 m2

Bereikbaarheid met de auto
De kantoorruimte is goed bereikbaar met de auto vanuit de Croeselaan en de Van Zijstweg. Waarna binnen 5 auto minuten de A2 bereikbaar is.

Bereikbaarheid met het OV
De trein, tram en bus verbindingen zijn op loopafstand en rijden op frequente tijdstippen.

Parkeren
Gratis parkeren is mogelijk, mits beschikbaar, langs het kanaal aan de Kanaalweg of in de aangrenzende woonwijk. Op P4 van de Jaarbeurs is tegen betaling ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Opleveringsniveau
De kantoorruimte wordt opgeleverd met de volgende voorzieningen:
– intercomvoorziening;
– eigen entree;
– hoog plafond voorzien van een aircoplafond unit;
– toilet;
– verwarming middels c.v.;
– huidige nette vloerafwerking.

Aanvaarding
In overleg

Huurprijs
Kantoorruimte
€ 25.000,00 per jaar te vermeerderen met omzetbelasting.

BTW-heffing
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Huurtermijn
5 jaar met 5 optiejaren

Huurbetaling
De huur te vermeerderen met omzetbelasting, per kwartaal vooruit.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangs-datum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens het consumenten-prijsindexcijfer (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Servicekosten
Niet van toepassing, huurder is zelf contractant van nutsbedrijven.

Zekerheidstelling
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huurpenningen en servicekosten, te vermeerderen met omzetbelasting. Deze bankgarantie dient te worden gesteld voor de sleuteloverdracht en dient te worden afgegeven door een in Nederland erkende en gevestigde bank-instelling, conform het standaard ROZ-model 2018.
Over een waarborgsom wordt geen rente vergoed.

Huurovereenkomst
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in februari 2015 is vastgesteld en zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars NVM met de bijbehorende Algemene Bepalingen.

+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 25.000,- per jaar
Status
Beschikbaar

Kantoorruimte

Oppervlakte
60 m2
In units vanaf
60 m²
Luchtbehandeling
Airco
Aantal verdiepingen
2
Flexplek
Nee
Meetcertificaat aanwezig
Nee
Voorzieningen
Te openen ramen, Kabelgoten, Toilet, Pantry, Verwarming

+ Lees de volledige omschrijving

Vragen?

Bel of mail ons, en we helpen je graag verder!

030-2315186

Plan bezichtiging Onafhankelijk hypotheekadvies