Vraagprijs: € 745.000,-

Type M1 | Vrijstaande woning met garage 803

3543 EA - UTRECHT

Omschrijving

ALLE WONINGEN BINNEN FASE 8 ZIJN MET SUCCES VERKOCHT

Ben jij enthousiast over Rijnvliet en zie jij jezelf hier ook wonen? Op donderdag 15 april a.s. om 12.00 uur start de voor-inschrijving van de eerste fase in Rijnvliet West. Bekijk ook alvast de projectwebsite www.thuisinrijnvliet.nl. 

Hier kan je je ook inschrijven voor de nieuwsbrief waarmee we je de komende periode op de hoogte houden van het project met nieuwe details zoals artist impressies en (definitieve) prijzen.

Fase 8 – 3 vrijstaande woningen
Deze woningen bevinden zich aan de Lotusvliet en hebben een vrij zicht op de aangrenzende groenvoorzieningen en op de Strijkviertelplas en de Vliet. De woningen zijn ontworpen in de zeer gewilde klassieke jaren ’30 stijl, met veel aandacht voor authentieke details. Verder bieden de woningen tal van uitbreidingsmogelijkheden en opties. Ook zijn de woningen zeer energiezuinig.

Westelijk van Utrecht ligt een unieke wijk waar je perfect kunt wonen, werken, ondernemen en recreëren. Dichtbij de stad wonen in een ruime woning in een groene en waterrijke omgeving. Je vindt in Rijnvliet, hét Nieuwe Tuindorp, eigenlijk alles wat je nodig hebt, zoals een basischool, een groot sportpark met voetbal- en hockeyvelden, (overdekte) tennisbanen, een rugbyclub en een manage. Heel uitnodigend is de grote Strijkviertelplas met een fijn zwemstrand. In de nabijheid zijn ook het groene, uitgestrekte Maximapark, een ziekenhuis en uiteraard complete winkel- en leisure centra aanwezig. Echt bijzonder is de Metaal Kathedraal, een culturele broedplaats op het snijvlak van ecologie, kunst en samenleving.

In Rijnvliet kun je dus in elk jaargetijde recreëren naar hartenlust. Je fietst vanuit de wijk in 20 minuten over de nieuwe Daphne Schippersbrug naar de binnenstad van Utrecht. Of je neemt de snelle OV-verbinding, die je zo in hartje stad brengt. Daar is elke dag veel te beleven voor alle leeftijden. Utrecht is niet alleen een stad voor vrijwel alle studies, maar ook zeer geliefd vanwege zijn fraaie oude centrum waar vele en bijzondere winkels te vinden zijn. Rijnvliet ligt zeer centraal in Nederland, waardoor alle grote steden heel goed bereikbaar zijn. In een paar minuten zit je op de A2 en de A12 naar Amsterdam, Den Bosch, Arnhem of Rotterdam/Den Haag.

Deze toplocatie is onderverdeeld in diverse deelplannen, waar Van Wanrooij Bouw en Ontwikkeling totaal ca. 500 woningen ontwikkeld. Ondanks de verschillende woningen is er toch één buurt ontworpen. Dat zit hem vooral in het geselecteerde bouwmateriaal. Zo worden alle woningen voorzien van hand gevormde bakstenen in aardetinten, oranje, rood en donkerbruin. Op de daken komen leivormige- en hollandse dakpannen. De woningen staan naast elkaar met verschillende kapvormen, hebben ruime tuinen en ze sluiten overal op het openbare gebied aan met hagen en tuinmuren. De twee-onder-een-kapwoningen zijn veelal voorzien van een gemetselde bloembak. De eindwoningen van de rijtjes hebben extra ontwerpaandacht gekregen. De kopgevels met erkers en extra kozijnen verlevendigen het straatbeeld, maar zorgen tevens voor sociale controle op het openbaar gebied. Met de diverse kopersopties kun je de woning verder op maat vormgeven. Jouw woning, jouw thuis! Een thuis dat past bij jouw manier van leven.

Kenmerken woningtype M1:
– Klassieke architectuur, authentieke details met spekbanden
– Ideale gezinswoning
– Inwendige breedte 5,7 meter
– Perceel: 276 – 317 m2
– Woonoppervlakte: 155m2
– Standaard dubbele openslaande tuindeuren
– Gratis keuze: woonkamer aan straat- of tuinzijde
– Verdiepingshoge topgevel
– 3 ruime slaapkamers op de verdieping
– Complete badkamer en separaat toilet
– Ruime zolder met vaste trap
– Mogelijkheid voor extra slaapkamer(s) op zolder
– Inclusief (aangebouwde) garage en parkeren op eigen terrein
– Energiezuinige woning
– Vele opties en uitbreidingsmogelijkheden

+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 745.000,-
Status
Verkocht

Bouw

Soort
Herenhuis
Type
Vrijstaande woning
Objecttype
Woonhuis
Dak type
Tentdak

Oppervlakten en inhoud

Oppervlakte
0 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, TV kabel

Energie

Isolatievormen
Volledig geïsoleerd
CV ketel combiketel
Nee

Buitenruimte

Liggingen
Aan water, In woonwijk, Vrij uitzicht
Tuintypen
Achtertuin
Bereikbaar via achterom
Nee

Parkeergelegenheid

Parkeerfaciliteiten
Op eigen terrein

+ Lees de volledige omschrijving

Vragen?

Bel of mail ons, en we helpen je graag verder!

030-2315186

Plan bezichtiging Onafhankelijk hypotheekadvies