Vraagprijs: € 230.000,- tot en met € 325.000,-

Nieuwegein

3439 NG - NIEUWEGEIN

Omschrijving

BINNENKORT IN VERKOOP!

DE OMGEVING
Tussen Utrecht en Nieuwegein, in de wijk Rijnhuizen, worden 58 slimme duurzame en luxe appartementen in het project De Ontdekking ontwikkelt. Een nieuwe woonplek in een historisch deel van Nieuwegein met bezienswaardigheden als het Fort Jutphaas, Kasteel Rijnhuizen en het park dat rondom het Fort ligt, waar kantoren plaatsmaken voor woningen.

De wijk Rijnhuizen transformeert van een bedrijventerrein naar een mooie vrije woonlocatie van Nieuwegein. In Rijnhuizen zijn circa 2.500 woningen gepland en zal wonen en werken hand in hand gaan. De bereikbaarheid van Rijnhuizen is uitstekend: openbaar vervoer op loopafstand en uitvalswegen naar A2/A12/A27. Het centrum van Nieuwegein, winkelcentrum City Plaza, is op 10 fietsminuten te bereiken en met 20 fietsminuten ben in je in de gezelligheid van Utrecht.

PROJECT DE ONTDEKKING
Wonen in De Ontdekking wordt gekenmerkt door aantrekkelijke prijzen, korte bouwperiode en is zeer duurzaam uitgevoerd.
De appartementen zijn extra goed geïsoleerd en voorzien van zonnepanelen. De energie van de zonnepanelen wordt centraal verdeeld en het systeem is al voorbereid op de opslag van energie als de overheid straks de salderingsregeling afschaft.

Daarnaast zorgt geconditioneerde luchtverwarming ook bij een lagere temperatuur voor een comfortabele woning met frisse lucht. Met dezelfde warmtepomp wordt de woning gekoeld en wordt het warme water gemaakt. Hierbij wordt niet gebruik gemaakt van de buitenlucht of aardwarmte, maar van de hogere temperatuur uit de eigen woning. Door deze slimme en duurzame maatregelen hebben de woningen zeer lage verbruikskosten en kun je een aantrekkelijke groenhypotheek aanvragen met lagere hypotheekrente. De appartementen worden voorzien van luxe sanitair en keuken, een eigen parkeerplaats én balkon of tuin op het zuiden.

BELANGSTELLING IN HET PROJECT?
Heb jij interesse? Vul dan je contactgegevens in op de projectwebsite (wonenindeontdekking.nl) en wij houden je direct op de hoogte van de voortgang van het project. Achter de schermen zijn wij druk doende om de verkoopstukken gereed te maken. Zodoende is er nog geen verkoopbrochure met verkooptekeningen beschikbaar. Alle stukken zijn op het moment van verkoop te downloaden via de projectwebsite. Zodra er meer bekend is over de datum van start verkoop, wordt dit gedeeld met diegenen die zich hebben ingeschreven op de projectwebsite.

+ Lees de volledige omschrijving

Vragen?

Bel of mail ons, en we helpen je graag verder!

030-2315186

Onafhankelijk hypotheekadvies