Vraagprijs: tot en met € 966,-

Utrecht

3545 EA - UTRECHT

Omschrijving

In verhuur | Inschrijven is mogelijk tot 17 januari 2020 (12.00 uur)

Westelijk van Utrecht ligt een unieke wijk waar je perfect kunt wonen, werken, ondernemen en recreëren. Dichtbij de stad wonen in een ruime woning in een groene en waterrijke omgeving. Je vindt in Rijnvliet, hét Nieuwe Tuindorp, eigenlijk alles wat je nodig hebt, zoals een basischool, een groot sportpark met voetbal- en hockeyvelden, (overdekte) tennisbanen, een rugbyclub en een manage. Heel uitnodigend is de grote Strijkviertelplas met een fijn zwemstrand. In de nabijheid zijn ook het groene, uitgestrekte Maximapark, een ziekenhuis en uiteraard complete winkel- en leisure centra aanwezig. Echt bijzonder is de Metaal Kathedraal, een culturele broedplaats op het snijvlak van ecologie, kunst en samenleving.

In Rijnvliet kun je dus in elk jaargetijde recreëren naar hartenlust. Je fietst vanuit de wijk in 20 minuten over de nieuwe Daphne Schippersbrug naar de binnenstad van Utrecht. Of je neemt de snelle OV-verbinding, die je zo in hartje stad brengt. Daar is elke dag veel te beleven voor alle leeftijden. Utrecht is niet alleen een stad voor vrijwel alle studies, maar ook zeer geliefd vanwege zijn fraaie oude centrum waar vele en bijzondere winkels te vinden zijn. Rijnvliet ligt zeer centraal in Nederland, waardoor alle grote steden heel goed bereikbaar zijn. In een paar minuten zit je op de A2 en de A12 naar Amsterdam, Den Bosch, Arnhem of Rotterdam/Den Haag.

Rijnvliet fase 3 – 5 Comfortabele huurwoningen
Vanaf vrijdag 13 december a.s. gaan wij in verhuur met de eerste 5 huurwoningen. Deze huurwoningen bevinden zich aan de Zoete Viburnumstraat en maken onderdeel uit van fase 3. De woningen hebben een woonoppervlakte van 106 m2 en worden gasloos opgeleverd met inbegrip van een keuken met inbouwapparatuur, badkamer en toilet en een tuin inclusief berging. De woningen worden naar verwachting medio april 2020 opgeleverd. In een later stadium zullen we met de overige 6 woningen in verhuur gaan. Deze prognose oplevering voor deze woningen staat gepland in mei 2020.

Inschrijven
Bij belangstelling kun je je inschrijven voor één of meerdere huurwoningen. Dit geschiedt via de projectwebsite en is mogelijk tot uiterlijk 17 januari 2020 (12.00 uur). Op de projectwebsite wordt vermeld welke stukken er aangeleverd dienen te worden op kans te maken op een woning. Zodra alle stukken in ons bezit zijn, kunnen wij je inschrijving in behandeling nemen. Na de sluiting zal de toewijzing plaatsvinden en zullen wij alle inschijvers informeren over de uitkomst van de toewijzing.

+ Lees de volledige omschrijving

Vragen?

Bel of mail ons, en we helpen je graag verder!

030-2315186

Onafhankelijk hypotheekadvies

Woningtypes