Vraagprijs: tot en met

Utrecht

3545 DG - UTRECHT

Omschrijving

Update 9-11-2023
***LAATSTE WONING TE KOOP IN FASE 11C***

Koop alle voordelen van een nieuwbouwwoning, zonder dat je er lang op hoeft te wachten (oplevering feb/mrt 2024). Perfect geïsoleerd en voorzien van de nieuwste installaties voor een perfect binnenklimaat. Het is koel in de zomer is en warm in de winter. Met label A++ is deze woning erg goed voor het milieu én jouw portemonnee.

In Rijnvliet West zijn 143 woningen gefaseerd in verkoop gebracht. Dit wijk deel is momenteel in aanbouw. In 2023 zijn de eerste woningen opgeleverd. In deelfase 11C zijn nog enkele woningen beschikbaar die medio februari – maart 2024 worden opgeleverd.

Rijnvliet wordt een woonwijk met een duidelijk eigen karakter en identiteit waarin elke woning afzonderlijk herkenbaar is. Bijna iedere woning biedt uitzicht op De Vliet of het groen. In Rijnvliet woon je op fietsafstand van hartje Utrecht. Je profiteert van de stadse faciliteiten en geneugten. Tegelijk woon je in een ruime, groene wijk waar de menselijke maat voorop staat. Je profiteert hier dus van de persoonlijke en sociale voordelen van een ‘dorps’ karakter. Alle faciliteiten en voorzieningen zijn ook vlakbij huis te vinden. In Rijnvliet kun je geweldig recreëren en sporten, shoppen, en van een cappuccino genieten in de Metaal Kathedraal. Je hebt hier veel te kiezen. Zoals een woning en een omgeving die bij jou past. Dat is leven in vrijheid.

De nieuwe woonwijk Rijnvliet ligt in een waterrijk gebied nabij de Strijkviertelplas. De wijk wordt ontworpen volgens het principe van het voedselbos (nabij de Metaal Kathedraal), met veel groen en water; heerlijk om te wonen. Voor kinderen is er basisonderwijs, kinderopvang en buitenschoolse opvang in kindcentrum Rijnvliet. De wijk ligt op steenworp afstand van Leidsche Rijn Centrum, de binnenstad van Utrecht en alle uitvalswegen.

+ Lees de volledige omschrijving

Vragen?

Bel of mail ons, en we helpen je graag verder!

030-2315186

Onafhankelijk hypotheekadvies