Vraagprijs: tot en met

Utrecht

3511 EA - UTRECHT

Omschrijving

***PROGNOSE START VERKOOP Q-2 2023***

Onlangs heeft Smakkelaarspark twee belangrijke mijlpalen bereikt; zowel het gronduitgifte contract tussen Gemeente Utrecht en ontwikkelaar Lingotto is getekend, alsmede de bouwteamovereenkomst tussen Lingotto en de beoogde aannemer. Dit betekent dat wij nu de volgende fase van het project in kunnen gaan. 

Thuiskomen in het groenste stukje van de binnenstad.

Locatie
Middenin het centrum van Utrecht ligt het Smakkelaarspark, een inspirerende en unieke plek waar je perfect kunt wonen, werken, ondernemen en recreëren. Op een plek die verwondert door een unieke combinatie van groen en architectuur, vind je rust in een stad die bruist van de energie. Centraal wonen, maar toch in een groene en waterrijke omgeving met alle voorzieningen op loopafstand.

In Smakkelaarspark verrijst een glooiend stadspark, dat het leven in de binnenstad verrijkt. Aan de ene kant door het recreatieve aspect: er is straks weer een fijne plek om rust te vinden in de dynamische binnenstad. Aan de andere kant vooral ook door de grote verscheidenheid aan flora en fauna, die in het park hun plek vinden.
De sfeer wordt bepaald door de talloze verschillende bloemen, planten, bomen en grassoorten, die het park een fris en groen aanzicht geven en verschillende soorten vogels aantrekt.

Hieromheen gaan vier gebouwen op bescheiden wijze de hoogte in: het Kadegebouw, Parkgebouw, Havengebouw en het Theehuis. De manier waarop deze gebouwen, als een mozaïek, ten opzichte van elkaar staan, creëert een enorme ruimtelijkheid. En dat gevoel wordt nog eens verstrekt door het groen door te trekken op gevels en daken, waardoor binnen en buiten heel natuurlijk in elkaar overvloeien. Het mozaïek laat ook tal van plekjes in het park ontstaan, elk met een eigen sfeer en intimiteit.

De verschillende velden en beschutte plekjes krijgen een eigen gezicht door de kleuren en soorten beplanting die afgeleid zijn van grote Utrechtse landschappen, zoals het veenweidegebied, het rivierenlandschap en de Utrechtse Heuvelrug.
Wil je met je boot de historische gracht rond het Utrechtse stadscentrum op? Vanuit het haventje vaar je zo de binnenstad in. Ook het Theehuis met speelplek voor de allerjongsten is een heerlijke plek om te genieten van een kop koffie met een stuk oer Hollandse appeltaart of een heerlijke lunch in het zonnetje.
Op het dak van het Kadegebouw komt er een toegankelijke Rooftop bar. Vanaf hier heb je een fantastisch uitzicht over de stad en het Smakkelaarspark.

In het Parkgebouw vind je ca. 55 exclusieve appartementen voor mensen die houden van een enerverend stadsleven met een prettig randje luxe. Dus comfortabel en energiezuinig wonen in het hart van de stad, met veel daglicht, in een relaxte sfeer en omgeven door veel groen.

Planning
Zoals het er nu uitziet zal de bouw in Q2-2023 starten, de prognose van oplevering verschuift naar 2025. De verkoop van de appartementen zal naar verwachting ook starten in Q2-2023. 

Interesse
Heb je interesse in het Smakkelaarsveld neem dan alvast een kijkje op de projectwebsite www.smakkelaarspark.nl. Hier kan je je inschrijven voor de nieuwsbrief zodat wij je op de hoogte zullen houden met betrekking tot nieuwe details zoals artist impressies, datum start verkoop, woningplattegronden en de (indicatieve) prijzen.

+ Lees de volledige omschrijving

Vragen?

Bel of mail ons, en we helpen je graag verder!

030-2315186

Onafhankelijk hypotheekadvies