Vraagprijs: € 499.000,-

Type C4 | Tussenwoning met dakopbouw 22

3545 DG - UTRECHT

Description

***VOOR-INSCHRIJVING FASE 10 B START OP 7 JUNI***
Inmiddels is de verkoop voor fase 10A met succes afgerond. Mocht je niet tot één van deze gelukkigen behoren dan is er goed nieuws. De uitbreiding van Rijnvliet gaat door.

Op 7 juni a.s. zal de voor-inschrijving van fase 10B van start gaan. Door je bij de voor-inschrijving al aan te melden en je voorkeuren kenbaar te maken, krijg je voorrang tijdens de toewijzing. Hierdoor heb je invloed op het proces en maak je meer kans om één van deze woningen te bemachtigen.

In Rijnvliet West worden 143 woningen gefaseerd in verkoop gebracht. De tweede fase in deelplan West is fase 10B.

In fase 10B komen 33 woningen in diverse types;
– 1 vrijstaande villa (type Z)
– 10 tweekappers (type L en M)
– 2 levensloopbestendige woningen (type O)
– 10 hoekwoningen (type B, C en E)
– 10 tussenwoningen (type B, C en E)

Are you also enthusiastic about Rijnvliet? Have a look at the project website www.thuisinrijnvliet.nl.

Hier kan je je inschrijven voor de nieuwsbrief waarmee we je de komende periode op de hoogte houden van het project met nieuwe details zoals datum start verkoop en (indicatieve) prijzen.

Location
Westelijk van Utrecht ligt een unieke wijk waar je perfect kunt wonen, werken, ondernemen en recreëren. Dichtbij de stad wonen in een ruime woning in een groene en waterrijke omgeving. Je vindt in Rijnvliet, hét Nieuwe Tuindorp, eigenlijk alles wat je nodig hebt, zoals een basisschool, een groot sportpark met voetbal- en hockeyvelden, (overdekte) tennisbanen, een rugbyclub en een manage. Heel uitnodigend is de grote Strijkviertelplas met een fijn zwemstrand. In de nabijheid zijn ook het groene, uitgestrekte Maximapark, een ziekenhuis en uiteraard complete winkel- en leisure centra aanwezig. Echt bijzonder is de Metaal Kathedraal, een culturele broedplaats op het snijvlak van ecologie, kunst en samenleving.

In Rijnvliet you can therefore recreate to your heart's content in every season. You cycle from the district in 20 minutes over the new Daphne Schippers Bridge to the city center of Utrecht. Or take the fast public transport connection, which will take you right into the heart of the city. There is a lot to do there for all ages every day. Utrecht is not only a city for almost all studies, but also very popular because of its beautiful old center where many and special shops can be found. Rijnvliet is centrally located in the Netherlands, making all major cities easily accessible. In a few minutes you are on the A2 and A12 to Amsterdam, Den Bosch, Arnhem or Rotterdam / The Hague.

Deze toplocatie is onderverdeeld in diverse deelplannen, waar Van Wanrooij Bouw en Ontwikkeling totaal ca. 500 woningen ontwikkeld. Ondanks de verschillende woningen is er toch één buurt ontworpen. Dat zit hem vooral in het geselecteerde bouwmateriaal. Zo worden alle woningen voorzien van hand gevormde bakstenen in aardetinten, oranje, rood en donkerbruin. Op de daken komen leivormige- en Hollandse dakpannen. De woningen staan naast elkaar met verschillende kapvormen, hebben ruime tuinen en ze sluiten overal op het openbare gebied aan met hagen en tuinmuren. De twee-onder-een-kapwoningen zijn veelal voorzien van een gemetselde bloembak. De eindwoningen van de rijtjes hebben extra ontwerpaandacht gekregen. De kopgevels met erkers en extra kozijnen verlevendigen het straatbeeld, maar zorgen tevens voor sociale controle op het openbaar gebied. Met de diverse kopersopties kun je de woning verder op maat vormgeven. Jouw woning, jouw thuis! Een thuis dat past bij jouw manier van leven.

Kenmerken woningtype C4:
– Moderne architectuur met veel diversiteit en individualiteit in de gevels
– Inwendige breedte 5.1 meter
– Kenmerkende details met terugliggende kozijnen, metalen hekwerken en verticaal metselwerk
– Perceel: 122 – 138 m2
– Woonoppervlakte: 131 m2
– Standaard 3 (slaap)kamers
– Ruime woningbrede masterbedroom
- Full bathroom
– Vrij indeelbare zolder met mogelijkheid tot extra (slaap)kamer(s)
- Including storage in the garden
– Energiezuinige woning, energielabel A
- Many options and expansion options

+ Read the full description

Characteristics

Handover

Purchase price
€ 499.000,-
Status
Sold

Build

Kind
Single family home
Type
Terraced house
Object type
Residential building
Roof type
Gable roof

Surfaces and contents

Surface
0 m2

Layout

Number of rooms
5
Services
Mechanische ventilatie, TV kabel, Glasvezel kabel

Energy

Insulation molds
completely isolated
Central heating boiler
No

Outdoor space

Lying down
in residential area
Garden types
Backyard
Surface
57 m2
Main garden
Backyard
Position
South
Accessible via back
No

Shed storage space

Kind
Freestanding stone
Services
Equipped with electricity
Total amount
1

Parking facility

Parking facilities
Public parking

+ Read the full description

Questions?

Call or email us, we are happy to help you!

030-2315186

Plan Viewing Independent mortgage advice

Map