Asking price: € 249.950,- tot en met € 519.950,-

Nieuwegein

3439 NG - NIEUWEGEIN

Description

Terraza | Alle appartementen zijn verkocht
Net zoals de het vorige project “De Ontdekking” zijn we zeer tevreden over de uitkomst van de inschrijving voor Terraza. Met een ruime overinschrijving, zijn alle appartementen reeds verkocht. De reacties van de optanten waren dan ook zeer positief. Want hoe leuk is het als je hoort dat je één van de gelukkige bent die een appartement toegewezen heeft gekregen? Dat maakt wel even indruk!

Tussen Utrecht en Nieuwegein, in de wijk Rijnhuizen, zal project Terraza worden gerealiseerd een project met 59 slimme duurzame en luxe appartementen variërend van ca. 51 tot 128 m².
De wijk Rijnhuizen transformeert van een bedrijventerrein naar een mooie, vrije woonlocatie waar wonen en werken hand in hand gaan. In Rijnhuizen worden in totaal circa 2.500 woningen gerealiseerd. Dit is een nieuwe woonplek in een historisch deel van Nieuwegein. Heb je bijvoorbeeld Kasteel Rijnhuizen of Fort Jutphaas al bezocht? Zowel het centrum van Nieuwegein als de natuur is op korte afstand gelegen. Dit maakt Terraza een fijne plek om te wonen!

Laat je verassen door het herontdekte gebied Rijnhuizen in Nieuwegein met haar rijke historie en mooie hotspots!

De bereikbaarheid en ligging van Rijnhuizen is perfect. Zo ben je in no-time bij de uitvalswegen naar de A27, A12 en A2 en zijn er diverse openbaar vervoer voorzieningen die je onder andere snel naar Utrecht stad brengen. In Rijnhuizen komt een full-service supermarkt en met de fiets kan je straks nog sneller bij het stadshart van Nieuwegein komen, Cityplaza! Op CityPlaza tref je een divers scala aan winkels en horeca gelegenheden. Kortom: Een centrale locatie met alle voorzieningen binnen handbereik.

Neem voor verdere vragen contact op met ons kantoor!

+ Read the full description

Questions?

Call or email us, we are happy to help you!

030-2315186

Independent mortgage advice

Housing types