Vraagprijs: € 395.000,-

Tweekamer appartement | Type B 105

3511 EA - UTRECHT

Description

***DE INSCHRIJVING IS GESLOTEN***

De inschrijving voor de appartementen in het Havengebouw is gesloten. Het is niet meer mogelijk om een inschrijving te starten. Net zoals de voorgaand fase zijn we zeer tevreden over de uitkomst van de inschrijving. Na de toewijzing zullen in de komende weken de gesprekken met de optanten plaatsvinden.

Wie te laat in aanmerking is gekomen met de appartementen uit deze fase kan zich inschrijven voor de nieuwsbrief op de projectsite zodat je op de hoogte gehouden wordt van de nieuwste ontwikkelingen in Smakkelaarspark.

Park voor de deur, mooi uitzicht op de stad; wonen in Smakkelaarspark is jaloersmakend leuk en betekent elke dag thuiskomen op een plek die verrast door de karakteristieke architectuur, door het vele groen en door de weldadige rust. Smakkelaarspark is een onverwacht gezonde woon- en leefomgeving in het hart van een stad die bruist van de energie.

Alle appartementen zijn comfortabel, met uitzicht op het park en de binnenstad, met veel daglicht en ontworpen om duurzaam en energieneutraal te wonen. De meeste woningen hebben een eigen buitenruimte en alle bewoners hebben sowieso toegang tot het royale, gezamenlijke dakterras. En: als je het gebouw verlaat, sta je meteen in het park. Het Havengebouw is een toekomstbestendig en gezond gebouw, welke fraai uitkijkt over het park en de stad, waarin alle woningen een A+++ energielabel hebben.

Je houdt van de dynamiek van het stadsleven. Je houdt van groen om je heen. Je zoekt rust en ruimte in een leuk, betaalbaar appartement. Het Havengebouw is voor jou de plek waar dat allemaal bij elkaar komt. In het ontwerp van het Havengebouw komen creativiteit en wetenschap samen om een verantwoorde leefomgeving te creëren. De combinatie van innovatieve ideeën, materialen en technieken laat je ervaren dat groen, duurzaam en doordacht wonen gewoon heel erg leuk kan zijn.

De prognose van oplevering staat gepland voor Q1-2027.

Wil jij op de hoogte blijven van de toekomstige ontwikkelingen in Smakkelaarspark? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief op de projectwebsite.

Location
Smakkelaarspark; een plek om te wonen, te werken en te ontspannen die eigenlijk met niets is te vergelijken. Jong en oud, starters en doorstromers; iedereen die op een plezierige manier duurzaam en energieneutraal wil wonen, voelt zich hier thuis. Net als die ondernemer die in een groene omgeving werkruimte zoekt of een koffiebar wil openen.

Naast het Havengebouw vind je op Smakkelaarspark nog drie andere gebouwen. Het Kadegebouw biedt plaats aan kantoren, in het Parkgebouw komen luxe appartementen en het Parkpaviljoen wordt de plek voor ontspanning. En: alle gebouwen hebben groene daken.

Wonen op Smakkelaarspark betekent leven in een gezonde, groene omgeving; een vernieuwend ecosysteem waarin de natuur, de mens en de gebouwen in dienst staan van elkaar.
Biodiversiteit speelt daarin een grote rol. In het glooiende park, geïnspireerd op het rivierenlandschap van de Utrechtse Heuvelrug, krijgen inheemse plant- en diersoorten volop de ruimte. Struiken en heideplanten, verschillende soorten bomen en allerlei kruidensoorten maken het park aantrekkelijk voor insecten en vogels.

+ Read the full description

Characteristics

Handover

Purchase price
€ 395.000,-
Status
Under option

Build

Kind
Gallery apartment
Characteristic
Minimum rooms
Open porch
No
Floor
0
Number of floors
1
Object type
Minimum rooms
Roof type
Flat roof

Surfaces and contents

Surface
0 m2

Layout

Number of rooms
2
Number of floors
1
Services
Elevator

Energy

Insulation molds
completely isolated
Energy class
A+++
Energy label end date
1 January 2034
Central heating boiler
No

Outdoor space

Lying down
Aan park, In centrum, Vrij uitzicht
Garden types
No garden
Accessible via back
No

Shed storage space

Kind
Indoor
Total amount
1

+ Read the full description

Questions?

Call or email us, we are happy to help you!

030-2315186

Plan Viewing Independent mortgage advice

Map