Vraagprijs: € 395.000,-

Tweekamer appartement | Type B 105

3511 EA - UTRECHT

Omschrijving

***DEFINITIEVE VERKOOP FASE 2 GESTART***

Vanaf nu kun je jezelf inschrijven via de woningfinder op de projectwebsite voor maximaal 5 woningen. De inschrijftermijn eindigt maandag 17 juni om 12.00 uur. Daarna is het niet meer mogelijk om een inschrijving te starten, te wijzigen of te bekijken.

Op de Havengebouw pagina vind je alle informatie over deze woningen, de brochure, het volledige verkoopproces en via de woningfinder alle verkoopdocumenten en prijzen. Bij de inschrijving is het mogelijk om een financiële scan te uploaden. Dit is uiteraard niet verplicht, maar omdat jij de verkoper meer zekerheid geeft met inzicht in jouw financiële situatie, geven wij jou een streepje voor op andere inschrijvers zonder financiële scan bij de toewijzing van woningen.

Park voor de deur, mooi uitzicht op de stad; wonen in Smakkelaarspark is jaloersmakend leuk en betekent elke dag thuiskomen op een plek die verrast door de karakteristieke architectuur, door het vele groen en door de weldadige rust. Smakkelaarspark is een onverwacht gezonde woon- en leefomgeving in het hart van een stad die bruist van de energie.

Alle appartementen zijn comfortabel, met uitzicht op het park en de binnenstad, met veel daglicht en ontworpen om duurzaam en energieneutraal te wonen. De meeste woningen hebben een eigen buitenruimte en alle bewoners hebben sowieso toegang tot het royale, gezamenlijke dakterras. En: als je het gebouw verlaat, sta je meteen in het park. Het Havengebouw is een toekomstbestendig en gezond gebouw, welke fraai uitkijkt over het park en de stad, waarin alle woningen een A+++ energielabel hebben.

Je houdt van de dynamiek van het stadsleven. Je houdt van groen om je heen. Je zoekt rust en ruimte in een leuk, betaalbaar appartement. Het Havengebouw is voor jou de plek waar dat allemaal bij elkaar komt. In het ontwerp van het Havengebouw komen creativiteit en wetenschap samen om een verantwoorde leefomgeving te creëren. De combinatie van innovatieve ideeën, materialen en technieken laat je ervaren dat groen, duurzaam en doordacht wonen gewoon heel erg leuk kan zijn.

De prognose van oplevering staat gepland voor Q1-2027.

Wil jij op de hoogte blijven van de toekomstige ontwikkelingen in Smakkelaarspark? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief op de projectwebsite.

Locatie
Smakkelaarspark; een plek om te wonen, te werken en te ontspannen die eigenlijk met niets is te vergelijken. Jong en oud, starters en doorstromers; iedereen die op een plezierige manier duurzaam en energieneutraal wil wonen, voelt zich hier thuis. Net als die ondernemer die in een groene omgeving werkruimte zoekt of een koffiebar wil openen.

Naast het Havengebouw vind je op Smakkelaarspark nog drie andere gebouwen. Het Kadegebouw biedt plaats aan kantoren, in het Parkgebouw komen luxe appartementen en het Parkpaviljoen wordt de plek voor ontspanning. En: alle gebouwen hebben groene daken.

Wonen op Smakkelaarspark betekent leven in een gezonde, groene omgeving; een vernieuwend ecosysteem waarin de natuur, de mens en de gebouwen in dienst staan van elkaar.
Biodiversiteit speelt daarin een grote rol. In het glooiende park, geïnspireerd op het rivierenlandschap van de Utrechtse Heuvelrug, krijgen inheemse plant- en diersoorten volop de ruimte. Struiken en heideplanten, verschillende soorten bomen en allerlei kruidensoorten maken het park aantrekkelijk voor insecten en vogels.

+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 395.000,-
Status
Beschikbaar

Bouw

Soort
Galerijflat
Kenmerk
Appartement
Open portiek
Nee
Woonlaag
0
Aantal woonlagen
1
Objecttype
Appartement
Dak type
Plat dak

Oppervlakten en inhoud

Oppervlakte
0 m2

Indeling

Aantal kamers
2
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Lift

Energie

Isolatievormen
Volledig geïsoleerd
Energieklasse
A+++
Energielabel einddatum
1 januari 2034
CV ketel combiketel
Nee

Buitenruimte

Liggingen
Aan park, In centrum, Vrij uitzicht
Tuintypen
Geen tuin
Bereikbaar via achterom
Nee

Bergruimte schuur

Soort
Inpandig
Totaal aantal
1

+ Lees de volledige omschrijving

Vragen?

Bel of mail ons, en we helpen je graag verder!

030-2315186

Plan bezichtiging Onafhankelijk hypotheekadvies