LAUTESLAGER MAKELAARS AL 160 JAAR THUIS IN UTRECHT!

Links

FUNDA
Vervolg je zoektocht naar je nieuwe huis op funda! Zoek koopwoningen in Nederland.

LEIDSCHE RIJN CENTRUM
Benieuwd wat er allemaal komt in het nieuwe stadshart van Leidsche Rijn: Leidsche Rijn Centrum? Lees meer over de plannen en ontwikkelingen.

DUIC
Duic https://www.duic.nl is een lokaal gefocust nieuwsmedium met het laatste nieuws over regio Utrecht.

NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS (NVM)
De Nederlandse Vereniging van Makelaars en vastgoeddeskundigen (NVM), waar bij Lauteslager Makelaars Utrecht is aangesloten, is de grootste Nederlandse brancheorganisatie op het gebied van de makelaardij in onroerende goederen.

HET UTRECHTS ARCHIEF
Het Utrechts Archief beheert de rijkste collectie over de geschiedenis van stad en provincie Utrecht. Met archieven, beelddocumenten en 70.000 publicaties vormt het archief een kenniscentrum voor de historie van Utrecht.

VERENIGING EIGEN HUIS
Vereniging Eigen Huis is een Nederlandse belangenvereniging of consumentenorganisatie voor particulieren die een eigen huis verkrijgen, bezitten en onderhouden. De vereniging geeft voorlichting, advies en begeleiding bij het verkrijgen van een eigen woning.

GEMEENTE UTRECHT
Voor het doorgeven van verhuizingen, aanvragen van parkeervergunningen, meldingen betreffende buitenruimte en de regeling omtrent afvalverwerking in Utrecht.

BELASTINGDIENST
Voor alle informatie omtrent belastingaangifte, hypotheekrenteaftrek en andere belangriijke zaken bij het verkrijgen en bezitten van een woning.

NIBUD
Het Nibud is een onafhankelijk voorlichtingsinstituut, dat focust op onderzoek en voorlichting over de huishoudportemonnee. Denk dan aan onderwerpen als sparen, rondkomen, lenen, kortom: geldzaken in de praktijk.

ELLE INTERIEUR
Alles over de laatste trends in inrichting en interieur, vol met inspriatie voor jouw toekomstige droomwoning

KADASTER
Het Kadaster registreert en verstrekt gegevens over de ligging van vastgoed in Nederland, alsmede informatie over de rechten die daar bij horen, zoals eigendom en hypotheek.

WONINGNET
WoningNet helpt woningzoekenden bij het vinden van de juiste woning. Zo snel en zo goed mogelijk. Daarbij werkt WoningNet samen met meer dan 100 corporaties, verhuurders en gemeenten.

NIEUWWONENUTRECHT
Nieuwbouwplatvorm voor het (toekomstige) woningaanbod in de regio Utrecht.

VRAGEN?

Bel of mail ons, en we helpen je graag verder!