Verkoopbegeleiding

Woning verkopen in Utrecht

Ben je van plan je woning te verkopen in Utrecht? Wij zijn een groot kantoor in Utrecht wat als voordeel heeft dat wij met veel potentiele huizenkopers in contact komen. Hierdoor hebben wij een groot netwerk van huizenzoekers in onder andere de Binnenstad, Wittevrouwen, Vogelenbuurt, Oudwijk, Wilhelminapark, Rivierenwijk, Oog in Al en Tuindorp. In een vrijblijvend gesprek bij je thuis stellen we ons voor en adviseren we je over het verkoopproces en de juiste prijsstrategie. Daarnaast werken wij met diverse partners voor de optimale presentatie van je woning. 

We houden je uiteraard op de hoogte van de vorderingen van het verkoopproces. De bezichtigingen en onderhandelingen worden gedaan door de makelaar die bij je thuis is geweest en dus al helemaal bekend is met jouw woning. Onze goed opgeleide medewerkers zorgen er vervolgens voor dat de verkoop administratief correct wordt afgehandeld.

Benieuwd hoe anderen onze dienstverlening hebben ervaren bij het verkopen van hun woning of bedrijfspand? Lees hier de beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op als je overweegt je woning of bedrijfspand te verkopen.

VRAGEN?

Bel of mail ons, en we helpen je graag verder!

 030-2315186