Verkoopbegeleiding

Verkoop jouw woning in Utrecht met Lauteslager Makelaars

Ben jij woonachtig in Utrecht en ben je van plan om jouw woning te verkopen? Met onze ervaring sinds 1850, kennis en expertise weten wij precies de juiste potentiële huizenkopers te bereiken. Wij gaan er immers voor dat jij blij bent met de verkoop en de koper blij is met een prachtig nieuw stulpje. En dat in de Utrechtse Binnenstand, Wittevrouwen, Vogelenbuurt, Oudwijk, Wilhelminapark, Rivierenwijk, Oog in Al, Tuindorp en omstreken.

Wil jij verkopen? Dan komen we eerst bij je thuis op gesprek – geheel vrijblijvend. Waarom thuis? Zo kunnen we je alvast wat advies meegeven en adviseren over het verkoopproces en de prijsstrategie van jouw woning.

Ons doel? Tevreden verkopers én kopers. En daarom plaatsen we jouw huis zo op de markt dat het andere kopers enthousiast maakt. Als dit traject eenmaal loopt, houden we je uiteraard op de hoogte van de vorderingen. Bij bezichtigingen en onderhandelingen neemt jouw persoonlijke makelaar dit op. Hij of zij is bekend met het huis en jouw woning, en dus ook jouw wensen. En is een koper verliefd geworden? Dan zorgen onze medewerkers ervoor dat alles correct wordt afgehandeld.

Wil jij jouw huis verkopen? Bel ons op 030-2315186 of mail naar info@lauteslager.nl

We zien je graag bij je thuis.

VRAGEN?

Bel of mail ons, en we helpen je graag verder!

 030-2315186