Taxaties

Taxatie van uw woning of bedrijfspand

Er zijn diverse situaties waarin een taxatie gewenst of verplicht is. Denk aan (her)financiering, een scheiding of bepaalde eisen van de Belastingdienst. Lauteslager Makelaars heeft jarenlange ervaring met het taxeren van woningen en bedrijfspanden in en rondom Utrecht voor verschillende doeleinden.

Wij hebben 6 beëdigde en gecertificeerde taxateurs in dienst die deskundig de juiste waarde van je woning of bedrijfspand vaststellen, rekening houdend met alle daarvoor belangrijke factoren zoals locatie, inhoud, vloeroppervlakte en staat van onderhoud.

Onze taxateurs zijn bevoegd tot het uitvoeren van diverse soorten taxaties voor zowel particuliere- als zakelijke opdrachtgevers. Een gevalideerd rapport van het NWWI is het meest voorkomend en is over het algemeen benodigd voor (her)financiering of aan- en verkoop. Daarnaast is Lauteslager Makelaars als een van de weinige kantoren in Utrecht bevoegd tot het opstellen van taxatierapporten voor de Rabobank, het NIBC en het RNHB. Dit heeft met name betrekking op beleggingspanden bestemd voor verhuur en bedrijfspanden.

Behoefte aan een taxatie? Wij regelen het graag. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

VRAGEN?

Bel of mail ons, en we helpen je graag verder!

 030-2315186