Nieuwbouw

Wij zijn jouw nieuwbouwspecialist!

Jarenlange ervaring met projectontwikkelaars, bouwers en coöperaties – dat resulteert in onze expertise en juiste begeleiding voor elk project. Bij Lauteslager Makelaars houden wij ons al sinds 1980 dagelijks bezig met nieuwbouwprojecten. We zijn aangesloten bij de NVM Nieuwbouwspecialisten en beschikken daarmee over ruime praktijkervaring met marktanalyses. Daarnaast geven wij passend advies en ondersteunen bij de afzet van nieuwbouwwoningen.

Wij zijn vaak de schakel tussen particulieren en projectontwikkelaars en weten daarbij de woonwensen van potentiële kopers te vertalen naar een juist advies en concrete producten. En dat begint al bij de eerste schets, vaak het moment dat wij betrokken raken bij een project.

Wat dit voor jou betekent? Met onze kennis van bouwprojecten, de Utrechtse markt en haar directe omgeving, zetten wij ons in om de meest gewenste projecten te realiseren. We kijken naar trends, maar ook naar duurzaamheid en energiebewust(er) bouwen. Zo dragen we allemaal ons steentje bij aan een betere toekomst.

Wil jij meer weten over onze nieuwbouwprojecten? Bekijk het huidige aanbod of onze al gerealiseerde projecten.

 VLNR: Rob van Loenen, Kim Eijgenhuijsen, Jan Vrijhof en Eric Anker

VRAGEN?

Bel of mail ons, en we helpen je graag verder!

 030-2315186