Nieuwbouw

Nieuwbouw en Projecten

Ervaring

Bij Lauteslager houden wij ons sinds 1980 bezig met nieuwbouwprojecten en zijn we aangesloten bij de NVM Nieuwbouwspecialisten. Als NVM-nieuwbouwspecialist beschikken wij over ruime praktijkervaring met marktanalyses, gedegen advies en ondersteuning bij de afzet van nieuwbouwwoningen. Als schakel tussen particulieren en projectontwikkelaars, weten wij de woonwensen uit de markt te vertalen naar een onderbouwd advies en concrete producten. Door onze jarenlange expertise op dit gebied worden wij gevraagd door diverse partijen bij projecten in en rondom Utrecht. Als geen ander weten we dat het van het grootste belang is dat een project zo optimaal mogelijk in de markt wordt gezet en dat begint al bij het schetsontwerp. Dat is ook het moment waarop wij graag betrokken worden bij het project. Door de ervaring die we hebben opgedaan door eerder gewerkt te hebben bij een ontwikkelaar, bouwer en coöperatie weten wij als geen ander wat er nodig is om een project vanaf het begin goed te begeleiden.

Kennis

We weten wat er speelt in de Utrechtse markt en de directe omgeving, waar de vraag ligt én de kansen. Daarnaast kijken we goed naar de trends op het gebied van wonen, ook voor de toekomst. We weten wat een doelgroep beweegt en waar de behoeftes liggen aan de vraagzijde. Enthousiast als wij zijn voor deze specifieke tak van sport, geven wij mondelinge en schriftelijke adviezen en begeleiden wij processen vanaf begin tot succesvol eind.

Klant

We zijn sterk in het meedenken over marketing en optimale ‘branding’ van een project. Creëren kansen en dragen uit eigen beweging ideeën aan die leiden tot concrete resultaten. On- en offline. Klantgericht en innovatief mede door een brede interesse in toepassing van social media en nieuwe vormen van klantrelaties en partnerships. En, uiteraard staan we met onze uitgebreide marktkennis en gedegen achtergrond ook kopers en huurders optimaal bij. Gedurende het proces rondom koop en huur, maar ook in de aftersales. Hoe dan ook: alle werkzaamheden die we verrichten kunnen ook tailormade, niks is te gek, we zijn gewend snel te schakelen en last but not least: wij zijn allang geen traditionele makelaar meer!

Aanbod (beschikbaar en in ontwikkeling):

https://www.lauteslager.nl/nieuwbouwaanbod/

Gerealiseerde projecten:

https://www.lauteslager.nl/nieuwbouwaanbod/gerealiseerde-projecten/

 VLNR: Rob van Loenen, Kim Eijgenhuijsen, Jan Vrijhof en Eric Anker

VRAGEN?

Bel of mail ons, en we helpen je graag verder!

 030-2315186