Zo automatiseer je je nieuwbouwhuis

Zo automatiseer je je (nieuw)bouwhuis

Je nieuwbouwhuis wordt nóg moderner door met domotica allerlei dagelijkse taken in je huis te automatiseren. Het resultaat: door je huis slimmer te maken wordt jouw leven makkelijker!

Domotica is een verzamelnaam voor slimme apparaten die het mogelijk maken allerlei dagelijkse taken te automatiseren. Deze apparaten koppel je aan een smart home platform (bijvoorbeeld Google Home), waardoor je ze op afstand kunt bedienen met je telefoon of tablet. Je kunt natuurlijk zelf bepalen welke slimme producten je aanschaft en dus hóe slim je je huis wil maken. De concrete voordelen van een slim huis zijn meer gemak en comfort, minder energieverbruik, meer veiligheid en meer entertainment.

Het licht dimmen of de verwarming hoger zetten? Dit doe je via spraakbediening of met een app, terwijl je lekker op de bank blijft zitten. Ben je vergeten het licht uit te doen? Je smart verlichting kun je op afstand uitzetten. Ook het instellen van tijdschema’s leidt tot een lager energieverbruik. Slimme apparaten dragen ook bij aan een veiliger huis. Met een slimme deurbel of IP-camera zie je op afstand wat er thuis gebeurt. Bovendien kun je de slimme verlichting koppelen aan je camera zodat de lampen aan gaan bij een bewegingsmelding. Optimaal entertainment? Door je tv, speakers en slimme verlichting aan elkaar te koppelen creëer je een echte thuisbioscoop.

bron: NieuwWonenUtrecht

VRAGEN?

Bel of mail ons, en we helpen je graag verder!