Nieuws

5 dagen geleden

Lauteslager Makelaars

Op het terrein van de gesloopte KPN toren achter het Diakonessenhuis is de eerste SSH studentenhuisvesting woontoren gebouwd, de Sequoia genaamd, maar liefst 16 etages hoog. Er wonen inmiddels ruim 300 studenten, sommigen met een grandioos uitzicht over Oost. Fase 2 voorziet in de bouw van enkele kleinere torens (10 etages) rond een nog aan te leggen vijver, goed voor nog eens 500 studenten en starters. Onderin de flats komen cafés, een fietsenmaker, wasruimtes, studiezalen, kortom alles wat jongeren nodig hebben. In de hal van het naastgelegen popup restaurant De Kwekerij Utrecht staat een maquete van lego. Daar kun je bekijken hoe het nieuwe studentenbuurtje eruit komt te zien. ... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

5 dagen geleden

Lauteslager Makelaars

Nieuwegracht 67 - 67A | Utrecht

Twee panden, drie garages, een spectaculair aantal vierkante meters woonoppervlak (67: 654 m2 en 67a: 97 m2) en een niet minder spectaculaire werfkelder met zwembad. De term ‘uniek’ dekt de lading niet. We proberen met woorden te beschrijven wat u eigenlijk met eigen ogen moet zien: een bijzondere kans om (dubbel) wonen, werken en ultiem ontspannen te combineren in het centrum van Utrecht.

Nieuwsgierig? Voor meer informatie of het inplannen van een bezichtiging zijn wij bereikbaar op 030-231 51 86.

www.youtube.com/watch?v=_hsfO_4BDJg

www.lauteslager.nl/nl/woning/utrecht/nieuwegracht-67-67-a/
... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

6 dagen geleden

Lauteslager Makelaars

Heijermansstraat 25 │ Utrecht

Wij hebben deze goed onderhouden en ruime tussenwoning met een zonnige tuin op het oosten waarin u tot het einde van de middag heerlijk van de zon kunt genieten in verkoop gekregen. Wilt u meer info of een afspraak inplannen kunt u contact opnemen met ons kantoor.
www.lauteslager.nl/nl/woning/utrecht/heijermansstraat-25/
... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook