Vraagprijs: € 795.000,-

Tweekapper | Type L 356

3545 CJ - UTRECHT

Omschrijving

Update 27-5-2024

Fase 13B | De inschrijving is gesloten.
Met een ruime overinschrijving, staan alle woningen reeds onder optie. De reacties van de optanten waren dan ook zeer positief. Want hoe leuk is het als je hoort dat je één van de gelukkige bent die een woning toegewezen heeft gekregen? Dat maakt wel even indruk! Aankomende weken zullen de gesprekken met de optanten plaatsvinden.

Wil jij op de hoogte blijven van al het laatste nieuws en toekomstige ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief op de projectsite.

De nieuwe deelfase 13B bestaat uit 14 woningen gelegen in Rijnvliet Oost. Deze deelfase bestaat uit 10 tweekappers, 2 tussenwoningen en 2 hoekwoningen. De woningen hebben een rustige ligging aan een park(je). Bovendien zijn ze zeer compleet en energiezuinig.

Kenmerken Type L
+ Moderne architectuur met siermetselwerk en topgevels
+ Kenmerkende details met terugliggende kozijnen, metalen hekwerken en verticaal metselwerk
+ Standaard met gemetselde dakkapel
+ Inwendige breedte 5.5 meter
+ Woonoppervlakte ca. 160 m2
+ Kaveloppervlakte ca. 242 tot 268 m2
+ Standaard 3 (slaap)kamers
+ Frans balkon aan voorzijde
+ Complete badkamer
+ Vrij indeelbare zolder met mogelijkheid tot extra (slaap)kamer(s)
+ Aangebouwde garage met parkeerplaats op eigen terrein
+ Energiezuinige woning, energielabel A++
+ Natuurinclusief elementen in het metselwerk
+ Vele opties en uitbreidingsmogelijkheden

Wil jij op de hoogte blijven van al het laatste nieuws en ontwikkelingen over deze nieuwe fase? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief op de projectsite.

Rijnvliet blijft enorm populair en is nog steeds in ontwikkeling mede dankzij vele betrokken bewoners. En aansprekend voorbeeld daarvan is het project: ‘de eetbare woonwijk Rijnvliet’ dat onlangs een internationale prijs in de wacht gesleept heeft. Een publieksjury van ruim duizend Europese burgers heeft de Innovation in Politics Awards 2021 toegekend aan Utrecht, in de categorie Ecologie. Een resultaat waar we trots op mogen zijn!

Locatie
Westelijk van Utrecht ligt een unieke wijk waar je perfect kunt wonen, werken, ondernemen en recreëren. Dichtbij de stad wonen in een ruime woning in een groene en waterrijke omgeving. Je vindt in Rijnvliet, hét Nieuwe Tuindorp, eigenlijk alles wat je nodig hebt zoals een Kindcentrum, een groot sportpark met voetbal- en hockeyvelden, (overdekte) tennisbanen, een rugbyclub en een manege. Heel uitnodigend is de grote Strijkviertelplas met een fijn zwemstrand. In de nabijheid zijn ook het groene, uitgestrekte Máximapark, een ziekenhuis en uiteraard complete winkel- en leisure centra aanwezig. Echt bijzonder is de ‘Metaal Kathedraal’, een culturele broedplaats op het snijvlak van ecologie, kunst en samenleving. In Rijnvliet kun je dus in elk jaargetijde recreëren naar hartenlust.

Maar er is meer!
Je fietst vanuit de wijk in 20 minuten over de nieuwe Dafne Schippersbrug naar de binnenstad van Utrecht. Of je neemt de snelle HOV-verbinding die je zo in hartje stad brengt. Daar is elke dag veel te beleven voor alle leeftijden. Utrecht is niet alleen een stad voor vrijwel alle studies, maar ook zeer geliefd vanwege zijn fraaie oude centrum waar vele en bijzondere winkels te vinden zijn. Verder het geweldige Centraal Museum, de schouwburg en het indrukwekkende muziekcentrum Tivoli/Vredenburg. Misschien is vooral de gezellige atmosfeer van het Utrechtse centrum wel het meest aanlokkelijk. Heerlijk langs de mooie grachten slenteren of fietsen, en genieten van een terrasje of een van de vele restaurants.

Perfect gelegen
Rijnvliet ligt zeer centraal in Nederland, waardoor alle grote steden heel goed bereikbaar zijn. In een paar minuten zit je op de A2 en de A12 naar Amsterdam, Den Bosch, Arnhem of Rotterdam/Den Haag!

+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 795.000,-
Status
Verkocht onder voorbehoud

Bouw

Soort
Eengezinswoning
Type
Twee onder één kapwoning
Aantal woonlagen
3
Objecttype
Woonhuis
Dak type
Zadeldak

Oppervlakten en inhoud

Oppervlakte
0 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
TV kabel

Energie

Isolatievormen
Volledig geïsoleerd
Energieklasse
A++
Energielabel einddatum
1 januari 2034
CV ketel combiketel
Nee

Buitenruimte

Liggingen
Aan rustige weg, In woonwijk
Tuintypen
Achtertuin
Bereikbaar via achterom
Nee

Parkeergelegenheid

Parkeerfaciliteiten
Op eigen terrein

+ Lees de volledige omschrijving

Vragen?

Bel of mail ons, en we helpen je graag verder!

030-2315186

Plan bezichtiging Onafhankelijk hypotheekadvies