Vraagprijs: € 499.000,-

Type C4 | Tussenwoning met dakopbouw 21

3545 DG - UTRECHT

Omschrijving

***VOOR-INSCHRIJVING FASE 10 B START OP 7 JUNI***
Inmiddels is de verkoop voor fase 10A met succes afgerond. Mocht je niet tot één van deze gelukkigen behoren dan is er goed nieuws. De uitbreiding van Rijnvliet gaat door.

Op 7 juni a.s. zal de voor-inschrijving van fase 10B van start gaan. Door je bij de voor-inschrijving al aan te melden en je voorkeuren kenbaar te maken, krijg je voorrang tijdens de toewijzing. Hierdoor heb je invloed op het proces en maak je meer kans om één van deze woningen te bemachtigen.

In Rijnvliet West worden 143 woningen gefaseerd in verkoop gebracht. De tweede fase in deelplan West is fase 10B.

In fase 10B komen 33 woningen in diverse types;
– 1 vrijstaande villa (type Z)
– 10 tweekappers (type L en M)
– 2 levensloopbestendige woningen (type O)
– 10 hoekwoningen (type B, C en E)
– 10 tussenwoningen (type B, C en E)

Ben jij ook enthousiast over Rijnvliet? Bekijk alvast de projectwebsite www.thuisinrijnvliet.nl.

Hier kan je je inschrijven voor de nieuwsbrief waarmee we je de komende periode op de hoogte houden van het project met nieuwe details zoals datum start verkoop en (indicatieve) prijzen.

Locatie
Westelijk van Utrecht ligt een unieke wijk waar je perfect kunt wonen, werken, ondernemen en recreëren. Dichtbij de stad wonen in een ruime woning in een groene en waterrijke omgeving. Je vindt in Rijnvliet, hét Nieuwe Tuindorp, eigenlijk alles wat je nodig hebt, zoals een basisschool, een groot sportpark met voetbal- en hockeyvelden, (overdekte) tennisbanen, een rugbyclub en een manage. Heel uitnodigend is de grote Strijkviertelplas met een fijn zwemstrand. In de nabijheid zijn ook het groene, uitgestrekte Maximapark, een ziekenhuis en uiteraard complete winkel- en leisure centra aanwezig. Echt bijzonder is de Metaal Kathedraal, een culturele broedplaats op het snijvlak van ecologie, kunst en samenleving.

In Rijnvliet kun je dus in elk jaargetijde recreëren naar hartenlust. Je fietst vanuit de wijk in 20 minuten over de nieuwe Daphne Schippersbrug naar de binnenstad van Utrecht. Of je neemt de snelle OV-verbinding, die je zo in hartje stad brengt. Daar is elke dag veel te beleven voor alle leeftijden. Utrecht is niet alleen een stad voor vrijwel alle studies, maar ook zeer geliefd vanwege zijn fraaie oude centrum waar vele en bijzondere winkels te vinden zijn. Rijnvliet ligt zeer centraal in Nederland, waardoor alle grote steden heel goed bereikbaar zijn. In een paar minuten zit je op de A2 en de A12 naar Amsterdam, Den Bosch, Arnhem of Rotterdam/Den Haag.

Deze toplocatie is onderverdeeld in diverse deelplannen, waar Van Wanrooij Bouw en Ontwikkeling totaal ca. 500 woningen ontwikkeld. Ondanks de verschillende woningen is er toch één buurt ontworpen. Dat zit hem vooral in het geselecteerde bouwmateriaal. Zo worden alle woningen voorzien van hand gevormde bakstenen in aardetinten, oranje, rood en donkerbruin. Op de daken komen leivormige- en Hollandse dakpannen. De woningen staan naast elkaar met verschillende kapvormen, hebben ruime tuinen en ze sluiten overal op het openbare gebied aan met hagen en tuinmuren. De twee-onder-een-kapwoningen zijn veelal voorzien van een gemetselde bloembak. De eindwoningen van de rijtjes hebben extra ontwerpaandacht gekregen. De kopgevels met erkers en extra kozijnen verlevendigen het straatbeeld, maar zorgen tevens voor sociale controle op het openbaar gebied. Met de diverse kopersopties kun je de woning verder op maat vormgeven. Jouw woning, jouw thuis! Een thuis dat past bij jouw manier van leven.

Kenmerken woningtype C4:
– Moderne architectuur met veel diversiteit en individualiteit in de gevels
– Inwendige breedte 5.1 meter
– Kenmerkende details met terugliggende kozijnen, metalen hekwerken en verticaal metselwerk
– Perceel: 122 – 138 m2
– Woonoppervlakte: 131 m2
– Standaard 3 (slaap)kamers
– Ruime woningbrede masterbedroom
– Complete badkamer
– Vrij indeelbare zolder met mogelijkheid tot extra (slaap)kamer(s)
– Inclusief berging in de tuin
– Energiezuinige woning, energielabel A
– Vele opties en uitbreidingsmogelijkheden

+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 499.000,-
Status
Verkocht

Bouw

Soort
Eengezinswoning
Type
Tussenwoning
Objecttype
Woonhuis
Dak type
Zadeldak

Oppervlakten en inhoud

Oppervlakte
0 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, TV kabel, Glasvezel kabel

Energie

Isolatievormen
Volledig geïsoleerd
CV ketel combiketel
Nee

Buitenruimte

Liggingen
In woonwijk
Tuintypen
Achtertuin
Oppervlakte
57 m2
Hoofdtuin
Achtertuin
Positie
Zuid
Bereikbaar via achterom
Nee

Bergruimte schuur

Soort
Vrijstaand steen
Voorzieningen
Voorzien van elektra
Totaal aantal
1

Parkeergelegenheid

Parkeerfaciliteiten
Openbaar parkeren

+ Lees de volledige omschrijving

Vragen?

Bel of mail ons, en we helpen je graag verder!

030-2315186

Plan bezichtiging Onafhankelijk hypotheekadvies